Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento Stern celebra la segona ‘Nit Solidària’ per col·laborar amb el Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu
8 de gener de 2024
Movento Stern, concessionari oficial de Mercedes-Benz integrat a Moventia, ha tornat a promoure, per segon any consecutiu aquest dimarts, un sopar benèfic per recaptar fons de forma altruista per col·laborar amb la gran labor que desenvolupa l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.


Movento Stern Mercedes-Benz, de la mà de Moventia, han aconseguit recaptar més de 40.000€ que es destinarà íntegrament al centre oncològic de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.
• Una vegada més, s’ha pogut gaudir de l’actuació de l’artista Antonio Orozco, i el menú del xef Nandu Jubany
• Més de 200 assistents van gaudir d’un acte màgic amb esperit solidari a Terrassa.
• Entre tots els assistents, també van assistir-hi cantants de renom com en Joan Dausà i el Miki Núñez, així com presentadors com el Santi Millán i el Carles Pérez, entre d’altres personalitats, per contribuir al popular sopar benèfic.


Movento Stern, concessionari oficial de Mercedes-Benz integrat a Moventia, ha tornat a promoure, per segon any consecutiu aquest dimarts, un sopar benèfic per recaptar fons de forma altruista per col·laborar amb la gran labor que desenvolupa l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.


Enguany, la companyia experta en mobilitat privada, ha aconseguit reunir al voltant de 200 assistents que han format part d’un gran acte solidari amb l’objectiu d’aconseguir el major suport econòmic destinat al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquesta ‘Nit Solidària’ s’ha pogut celebrar gràcies a la col·laboració conjunta de Moventia, Mercedes-Benz Empresas, Jubany, Caves Vilarnau, GPU i Movento Stern. Cal destacar també la presència de la direcció de Mercedes-Benz Empresas donant suport a la iniciativa solidària.


El segon sopar solidari que ha promogut Movento Stern va iniciar amb el presentador de TV3, Llucià Ferrer, encarregat també d’animar al públic durant la vetllada solidària, celebrada enguany a la renovada concessió Movento Stern de Terrassa (Av. del Vallès, 105).


El cantant català Antonio Orozco, ambaixador oficial de Movento Stern, va emocionar a tots el assistents amb una especial actuació de les seves cançons més reconegudes de la seva carrera com a artista. A més, va protagonitzar un parlament fent èmfasis en la importància de contribuir solidàriament amb una gran iniciativa social com és el Pediatric Cancer Center Barcelona, i agraint la labor de Movento Stern per organitzar l’acte solidari.


Al seu torn, el reconegut xef català, Nandu Jubany va ser l’encarregat de la gastronomia de la nit màgica servint un variat còctel inicial i un menú característic per a la degustació del comensals de la gala benèfica.


A la fi de la Nit Solidària, Nandu Jubany, Antonio Orozco i representants de Movento Stern, Moventia i Sant Joan de Déu, van pujar a l’escenari per comunicar l’import econòmic recaptat pel centre oncològic de l’Hospital Sant Joan de Déu: 40.620€. Una xifra que suposa una gran empenta d’ajudes que arribaran als infants i joves malalts i les seves famílies que els acompanyen en un moment tan delicat.


En paraules del president de Moventia, Miquel Martí: “Un any més, ens reunim amb el propòsit de contribuir al benestar de nens i nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu, referent a nivell mundial, que s’enfronten a desafiaments inimaginables. A la gran família Moventia hi ha un ferm compromís amb la societat que es reflexa en la col·laboració social amb més de 50 institucions. Un ADN arrelat en el cor de la nostra organització des de la seva fundació el 1923″.


Miquel Martí Pierre, CEO de Movento, també present a la gala benèfica, va valorar la importància de promoure accions solidàries: “Estem molt contents de poder fer el segon any de celebració benèfica amb Movento Stern i col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu.” A més, va continuar expressant que, “ha sigut un gran privilegi comptar amb el cantant Antonio Orozco, i agraïm l’excel·lent esperit solidari de totes les empreses col·laboradores del territori fent possible la Nit Solidària”.


Per part seva, el gerent de Movento Stern, Joaquim Badia, va destacar l’esperit solidari que va envair la concessió durant la celebració. “Estem entusiasmats de veure com la Nit Solidària de Movento Stern ha guanyat una posició destacada com un dels actes solidaris referents durant la temporada de Nadal, en la segona edició.” També, va afegir que, “veure com ressona l’esdeveniment al territori ens omple de gratitud, ja que ens esforcem per unir a persones per una gran causa solidària enfocada en els més petits. Agraïm enormement tot el suport i entusiasme que hem rebut.”


El director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu, Manel del Castillo, es va mostrar entusiasmat amb la recaptació. Durant el seu parlament va posar de manifest la importància d’aquests actes altruistes en l’àmbit de la salut: “Comptar amb la col·laboració de la societat és vital per al nostre centre ja que són molts els projectes que fem possible a l’Hospital Sant Joan de Déu gràcies a les donacions. Estem molt agraïts a Moventia, a Movento Stern, Antonio Orozco, Nandu Jubany i tots els patrocinadors i col·laboradors d’aquesta gala tan especial per pensar en el nostres petits valents per segon any consecutiu”.


L’Hospital Sant Joan de Déu és un dels centres pediàtrics d’Europa que atén més pacients, referent internacional en el tractament de malalties minoritàries de la infància, com ara, el càncer infantil. El 16 de juny va inaugurar el primer centre monogràfic oncològic de l’Estat, l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, creat completament gràcies a les donacions. Un centre que rep amb aquest sopar solidari el suport del grup Moventia, mitjançant Movento Stern.


Dins d’aquest centre oncològic es concentra, en un espai comú, tots els serveis assistencials dirigits al pacient que presenta un càncer del desenvolupament, així com els espais dedicats a la recerca. El seu objectiu és atendre de la forma més eficaç i adequada el gran volum de pacients, més de 400 nous casos cada any, amb un equip altament especialitzat de l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.


Mitjançant la gala benèfica que han impulsat Movento Stern, juntament amb Moventia, s’ha aconseguit una aportació econòmica solidària que suposarà incrementar els fons del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. D’aquesta manera, el centre oncològic al servei de nens malalts i les seves famílies podrà continuar la seva activitat dedicada a contribuir en el benestar i en la disminució de seqüeles derivades del patiment d’una malaltia greu com és el càncer infantil.


Noves instal·lacions a Terrassa


La segona trobada solidària es va dur a terme a la concessió Movento Stern Mercedes-Benz, ubicada a Terrassa, i transformada en l’espai de l’esdeveniment. Unes instal·lacions amb una recent renovació innovadora amb millors àrees per als clients i l’exposició dels automòbils, coincidint amb la celebració del centenari de Moventia i la seva nova imatge de marca.


A més, en el marc de la Nit Solidària, es va aprofitar l’ocasió per presentar dos nous recents llançaments de Mercedes-Benz, com són: el model Classe E, que destaca per la seva elegància, comoditat i tecnologia avançada, i el nouvingut CLE Coupé amb un disseny esportiu i perfil aerodinàmic.