Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis TCC Pamplona renova la concessió de transport urbà comarcal per als pròxims 10 anys
25 de gener de 2024
L’actual adjudicatària, pertanyent a Moventis, repetirà contracte per a la Mancomunitat de la Comarca de Pamplona.

Moventis TCC Pamplona, empresa pertanyent a Moventis, divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, va obtenir la millor puntuació en el concurs per a prestar el servei de Transport Urbà Comarcal (TUC) de Pamplona durant els pròxims deu anys D’aquesta manera, la companyia adjudicatària ha renovat com a operadora del servei en el territori.

Com a part de l’acord, Moventis TCC Pamplona subrogarà als aproximadament 520 empleats que actualment treballen en el servei de transport urbà comarcal. Això garanteix la continuïtat de la força laboral i demostra el compromís de l’empresa amb l’estabilitat i el benestar dels seus treballadors.

Segons Ramón Palau, gerent de Moventis TCC Pamplona: “Estem molt agraïts per la confiança renovada que la Mancomunitat de la Comarca de Pamplona ha dipositat en Moventis TCC Pamplona, tenim el ferm compromís de continuar treballant dia a dia per a brindar als veïns i veïnes del territori un transport de qualitat, assegurança i sostenible amb el medi ambient. També vull agrair el treball de tots els professionals involucrats en aquest projecte, sense el seu esforç no hauríem estat capaços d’obtenir la millor puntuació que ens ha permès renovar aquesta concessió”.

Moventis TCC Pamplona, continuarà enfocant-se en la innovació, la sostenibilitat i la millora constant per a proporcionar un servei de transport públic de qualitat que satisfaci les necessitats de la comunitat durant, almenys, la dècada vinent.

Arran d’aquesta notícia, la companyia adjudicatària desitja transmetre el seu agraïment a la Mancomunitat i confirma el seu propòsit per continuar brindant el millor servei de transport en el territori.