Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia és guardonada amb el premi ‘Empresa Familiar’ en la gala anual Premis Empresa de l’Any Banc Sabadell 2023
19 de març de 2024
Moventia ha estat guardonada amb el prestigiós premio ‘Empresa Familiar’ en els Premis Empresa de l’Any Banc Sabadell 2023, organitzats per El Periódico

En una destacada cerimònia celebrada a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, Moventia ha estat guardonada amb el prestigiós premio ‘Empresa Familiar’ en els Premis Empresa de l’Any Banc Sabadell 2023, organitzats per El Periódico. Aquest reconeixement distingeix el llegat de quatre generacions de la família Martí, els qui han liderat l’empresa des de la seva fundació fa un segle, en 1923.

Des dels seus humils inicis com una empresa local a Sabadell, Moventia ha evolucionat fins a convertir-se en una multinacional amb presència en tres continents, marcant així un notable creixement i èxit empresarial al llarg del temps.

L’encarregat de recollir el premi ha estat Miquel Martí, president de Moventia Al costat d’ell han estat també altres destacats membres de la companyia, com Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa de Moventia; Miquel Martí Pierre, CEO de Movento; Santi Colomer, director general de Movento; Juan Giménez, director general de Moventis; Sandra Llunell, directora de màrqueting de Moventia i customer experience de Moventis, a més d’altres familiars que no han volgut perdre’s aquesta important cita.

El lliurament d’aquests guardons ha reunit a prop de 300 persones i té com a objectiu destacar les millors iniciatives empresarials de Catalunya. L’esdeveniment ha comptat amb la presència del Molt Hble. Sr. Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, així com d’altres autoritats destacades com la consellera d’Economia, Hble. Sra. Natàlia Mas; l’alcalde de Barcelona, Excm. Sr. Jaume Collboni; el delegat del Govern a Catalunya, Excm. Sr. Carlos Prieto; i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Excma. Sra. Lluïsa Moret, entre altres dignataris. També ha estat present la plana major de Premsa Ibèrica, la companyia editora de El Periódico.

La resta de guardonats en l’edició de 2023 han estat:

Marc Sansavini, president de Vueling i pròximament d’Ibèria, qui ha estat reconegut com l’Empresari de l’Any per impulsar la transformació de l’aerolínia, basada en els valors i l’equip.

El guardó d‘Empresa +Sostenible ha estat atorgat a 011h, per aportar una solució disruptiva al sector de la construcció, amb gran impacte ambiental.

Soler & Palau ha rebut el premi a Empresa +Internacional per la seva gran expansió i èxit d’un model de gestió descentralitzada.

Peptomyc ha estat destacada com l‘Empresa +Innovadora pels seus avanços en teràpies contra el càncer.

La campanya Do Good de Value Retail ha estat mereixedora del premi Empresa +Inclusiva per la seva lluita contra el matrimoni infantil.

Finalment, Aigües de Barcelona ha rebut el Premi Empresa de l’Any 2023 per la seva trajectòria consolidada, el seu creixement sostingut i la seva responsabilitat social i divulgació mediambiental.