Skip to content

Actualitat

Comunicació > Actualitat

Coneix l’actualitat de Moventia i del sector de la mobilitat

Estigues informat amb les notícies de Moventia, l’actualitat del sector de la mobilitat i els informes i les avaluacions que els nostres experts publiquen en aquest apartat.

Moventia és guardonada amb el premi ‘Empresa Familiar’ en la gala anual Premis Empresa de l’Any Banc Sabadell 2023
Moventia ha estat guardonada amb el prestigiós premio 'Empresa Familiar' en els Premis Empresa de l'Any Banc Sabadell 2023, organitzats per El Periódico
Saber-ne més →
Moventia se suma un any més a la iniciativa solidària Magic Line
Moventia es va sumar el passat 17 de març a la Magic Line, la mobilització que cada any organitza l'Hospital Sant Joan de Déu
Saber-ne més →
Sílvia Martí participa en les jornades de la UAB per a impulsar l’empoderament femení en el camp de l’enginyeria
Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa de Moventia, ha participat aquest divendres en unes jornades sobre empoderament femení, celebrades a l’Escola d'Enginyeria de la UAB.
Saber-ne més →
L’Ajuntament de Barberà del Vallès i Moventis presenten un acord per formar professionals del transport a la ciutat i incorporar-los al mercat laboral
L’Ajuntament de Barberà del Vallès, a través de la Fundació Barberà Promoció, i Moventis, divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, han presentat un conveni de col·laboració per formar professionals del transport a la ciutat.
Saber-ne més →
Moventia participa en la jornada d’internacionalització ‘Per què Europa’ impulsada per l’Ajuntament de Sant Cugat
Aquest dijous, l'Ajuntament de Sant Cugat ha estat l'escenari de la jornada d'internacionalització 'Per què Europa? Construint junts la projecció internacional de Sant Cugat del Vallès'.
Saber-ne més →
Compromís amb el desenvolupament professional: Moventis participa a la 1a Fira d’Ocupació i Formació de Malgrat de Mar
Moventis, la vertical de mobilitat col·lectiva pertanyent a Moventia, en la seva ferma aposta pel desenvolupament i promoció laboral, va participar activament en la 1a Fira d'Ocupació i Formació de Malgrat de Mar, el passat 7 de març.
Saber-ne més →